Fem Typer Pepper med Kvern, er en spennende blanding av peppersorter som kan hjelpe med å sette farge på maten. De fem peppersortene har alle særegne smaker som går harmonisk sammen i ganen.
Blanding består av Allehånde,Grønne-, Hvite-, Sorte- & Rosé- pepperkorn,
Grønn, Hvit og Sort pepperkorn kommer fra den samme planten, fargen og smaken er forskjellig pga. når de høstes og tørkes.
- Grønnpepper: Høstes før de modnes, er veldig aromatisk.
- Sortpepper: Er modne pepperkorn som er røde før de tørkes, aromatisk og smaksrik.
- Hvitpepper: Er overmodne pepperkorn som er gulrøde før de tørkes, som blir bleket av solen under tørking, er mer varm og snill enn sortpepper.
- Allehånde: Også kalt Jamaicansk pepper, er den mest smaksrike og aromatiske i blandingen, med duft av sedertre og barnåler, å en smak som kan minne om kanel, muskat og nellik.
- Rosépepper: Som Allehånde, er Rosépepper ikke en peppersort, men et bær. Den er søt med bitre undertoner og en fruktig aroma.
Kvernen selv er av keramikk som er mer robust og slitesterkt enn kvern av plastikk.
Ingredienser: Krydderblanding
(Allehånde, Grønnpepper, Hvitpepper, Rosépepper, sortpepper)
Nettovekt: 45 gram