PRIMUM er laget på nøye utvalgte og håndplukkede oliven. Olivenen blir så kaldpresset etter tradisjonelle metoder, senesr 24t etter innhøsting. Vanlig innhøsting av La Chinata-oliven blir gjort tidlig i desember, mens PRIMUM-oliven er plukket innen 10 .oktober, en tid egentlig forbeholdt innhøsting av spiseoliven. Resultatet av dette, er en olivenolje med en polyfenolmåling som er ca. 30% høyere enn den allerede utmerkede La Chinata olivenoljen. Syreinnhold er < 0,15%. Den sterke grønne fargen (krakteristisk av tidlig høsting), intense aroma av eple og banan, fylde, fravær av syrlighet og lett krydrede smak, gjør at PRIMUM skiller seg merkbart ut fra alle andre olivenoljer. Oljen er dessuten ufiltrert.
Oljen har en bemerkelsesverdig høyt fettsyreinnhold og en markert prosent av umettede fett relativ til mettet fett. Det har en usedvanlig høy andel oleicsyre , > 75%, som veldig få olivenoljer oppnår. Disse egenskapene gjør PRIMUM veldig stabil med høy ernærings-og terapeutisk verdi, i tillegg til å være utrolig smakfull.
For best resultat og maksimal nytelse, anbefaler vi å bruke PRIMUM direkte på varm- og kaldretter.
PRIMUM produseres kun i et begrenset antall, på 2000 flasker årlig. Alle flaskene er merket med eget nummer, for å sikre opprinnelse og kvalitet.
Str. 500 ml
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.